Ons doel is resultaten te boeken voor u

Wij zijn er voor u. Ons enige doel is onze klanten groot zakelijk voordeel bieden door uitstekende service. Geen moeilijke woorden en lange zinnen; wel effectieve daden.

Strategisch denken en handelen geeft u een actieve voorsprong. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf zich kan voorbereiden op de nabije toekomst en succesvol kan anticiperen op komende situaties. Onze dienstverlening helpt u vooruit op de gebieden die u wilt.

Uw resultaten staan bij ons altijd voorop. Voordat we samen aan de slag gaan bepalen we altijd eerst helder welke resultaten u wilt boeken. Deze resultaten kunnen worden gecategoriseerd als procesmatige resultaten, maatschappelijke resultaten of economische resultaten. De kracht ligt meestal in de combinatie van deze drie categorieën: de blended value.

W&I Group bestaat uit verschillende onderdelen met elk hun expertise in de tak van sport. Onze teamleden ervaren uw bedrijf zelf en geven strategisch advies van binnenuit. Onze werkwijze is interactief en geëngageerd met uw eigen mensen. Op deze manier komen wij er niet alleen achter wat er gaande is, maar – net zo belangrijk- hoe en waarom. En op deze manier kunnen wij altijd een goede service bieden.

 

W&I ConsultantsOnderzoek

Weten wat er speelt in de markt op macro-niveau, of juist heel specifiek per doelgroep, is iets waar wij u gegarandeerd mee kunnen helpen. Wij kunnen allerlei vormen van onderzoek voor u uitvoeren, welke wij afstemmen op de probleem-specifieke situatie.

Strategie consulting, W&I, coachStrategie ontwikkeling

Onderzoek vertalen naar strategie: door gebruik te maken van slimme, bewezen technieken, kunnen wij een succesvolle strategie voor u ontwikkelen, waarbij resultaten en haalbaarheid hand in hand gaan.

 

Marketing en communicatie, WI ConsultantsMarketing- communicatie

Met onze eigen productiefaciliteit W&I Media verzorgen wij de middelen die u nodig heeft voor het succesvol uitvoeren van uw strategie. Hierbij nemen we met u door waar uw doelgroep behoefte aan heeft, en vertalen wij dit in de praktische middelen.

 

Interne Consultants, W I consultantsSociale Marketing

W&I Social Marketing levert u de beste expertise op dit gebied. Wij verzorgen trainingen, onderzoek en interventies. Op onze website Social Marketing Plus leest u gedetailleerde informatie over onze diensten op dit gebied.

Netwerken, de kracht van herhalingOrganisatie van evenementen

Eventmarketing en -management is iets wat wij voor u kunnen realiseren. Dit kan zowel kleinschalig, zoals workshops, bijeenkomsten en lezingen, als grootschalig, zoals congressen en seminars. W&I Connect zorgt dat het evenement altijd een verlengde van uw strategie is.