W&I Connect

W&I Connect event matchavond

W&I Connect kan voor u de organisatie en invulling van evenementen geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Samen met u kijken we naar de doelstelling van het evenement en zorgen voor de juiste invulling en uitvoering.  Kiest u voor een congres? Een seminar? Een netwerkbijeenkomst? Of een feest? Samen met u bepalen we welke invulling het beste past bij u doelstelling en bij uw organisatie.

Vervolgens is het zaak om de juiste locatie te bepalen. De sfeer is hierbij bepalend: van zakelijk tot trendy, van grootschalig tot intiem, de keuze is leidend voor de uitstraling. Ook de toeleveranciers die gekozen worden hebben een grote impact op de uitstraling van uw evenement; wij kijken samen met u naar de details van catering en entertainment. Wij regelen (internationale) sprekers en zorgen voor de uitnodigingen en registratie van uw gasten.

U kunt er voor kiezen om de voorbereiding zelf uit te voeren en ons alleen te betrekken in de uitvoering. Onze enthousiaste en representatieve teamleden zorgen voor het behalen van uw doelstelling. Uw relaties een onvergetelijke netwerkbijeenkomst geven? Uw stakeholders uitnodigen voor een boeiend congres met interessante keynote speakers? Of meer exposeer genereren voor uw organisatieactiviteiten door het hosten van een eigen seminar? Onze teamleden zorgen voor een geoliede organisatie, waarbij u zich niet hoeft te bekommeren om de details.